dimarts, 13 de maig del 2014

Agenda: actes per a tots els gustos i colors

     
Al marge d'allò que ja anem comentant per aquests verals, també podreu trobar, dins i fora dels actes oficials, diferents propostes literàries per tota la ciutat que es poden inscriure dins de la Setmana de la Poesia de Barcelona. Com més serem més riurem, que diuen. 
A saber: 

-Avui mateix a les 20h, a la llibreria Calders es fa la presentació del llibre de poesia 'Noves impressions d'Àfrica' (labreu edicions) de Raymond Roussel. 

-El proper dijous es celebra una taula rodona de poetes a la fundació Tàpies, dins l'etiqueta que en diriem "poesia i dona", que comptarà amb la presència de: Marta Pessarrodona, Àngels Gregor,i Teresa Costa-Gramunt, i les intervencions de Montse Gatell, Laura Borràs i Marta Font.

-A l'Horiginal, com cada dimecres, han programat un acte que comptarà amb: el poeta chilè Rafael Farías Becerra i estrelles invitades com Joan Todó, entre d'altres.

- Dijous, a les 19.30h, Presentació de La 'bèstia' Apollinaire a la Llibreria Calders

-Divendres, a les 19.30h, la llibreria La Central proposa un recital amb autors de la col·lecció alabatre, de labreu edicions.

-I encara: avui també, a les 20h (de solapaments en tindrem uns quants, aquesta setmana) una festa de comiat (millor dit: de reubicació) de la mítica lliberia Documenta.

I ei, si se'm passen coses... sóc tot orelles.

Queda dit.
  
l'Apuntador.
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada